Банер

Bloom Poster Nagradna Igra.jpg

Прилепска Пиварница на 5-ти Април лансира нова наградна игра „Сани, Мани и летото е песна“, со траење до 20 Мај 2012 година.
Правилата на наградната игра можете да ги погледнете овде.

„Сани, Мани и летото е песна“ официјален постер.

Bloom Poster Nagradna Igra 500px.jpg

Кој од нашите пијалаци ви е најомилен?
Банер
Банер